Kleding maken voor een fotoshoot: top met kanten vlinders

 

Als fotograaf breng ik best veel tijd door achter de computer. Niet alleen voor fotobewerking, maar ook op zoek naar het juiste kledingstuk, accessoire, en deze keer: vlinders. Kanten vlinders om precies te zijn. Deze wilde ik op een topje naaien en eventueel ook nog op een rok, en wie weet waarop nog meer. 
Voor de zekerheid had ik maar flink wat vlinders besteld, in diverse uitvoeringen.

 

 

 

Tijdens deze zoektocht kwam ik ook kanten bloemen tegen en die zag ik toch ook wel voor me op een transparante top of blouse. Al deze vlinders en bloemen bleken op een strook tule geborduurd of -als je geluk hebt- met een klein draadje aan elkaar. Voor mijn eerste topje koos ik vlinders op tule en dus was mijn volgende klus: uitknippen. Een tijdrovend werkje, maar prima tijdverdrijf in een verloren uurtje of als je toch onder die parasol op het dakterras zit. 

  

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten. 

Fotoshoot

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze